Αρχική Αυτοκίνητα Μοτοσυκλέτες Σκάφη Φορτηγά Βαρέα οχήματα Αξεσουάρ Εταιρεία Επικοινωνία

Φόρτιση μπαταρίας αυτοκινήτου

Η φόρτιση μπορούμε να πούμε ότι γίνεται σε 4 στάδια που ακολουθούν:

Βάζουμε μπρος το όχημα με την καλή μπαταρία και το δουλεύουμε στις 3.500 με 4000 στροφές για να φορτιστεί καλά.

Συνδέουμε τα ακροφύσια της φορτισμένης μπαταρίας στην εκφορτισμένη με τα καλώδια (πρώτα συνδέουμε τον θετικό (+) πόλο μετά τον αρνητικό (–) πόλο) και περιμένουμε λίγη ώρα (10 λεπτά).

Εκκινούμε τον κινητήρα του αυτοκινήτου με την εκφορτισμένη μπαταρία και δουλεύουμε την μηχανή σε ψηλές στροφές (πάνω από 3.500 – 4.000) ώστε το δυναμό του αυτοκινήτου να την τροφοδοτεί και να τη φορτίζει.

Αφαιρούμε τα καλώδια με σειρά πρώτα τον (-) αρνητικό πόλο και μετά τον (+) θετικό πόλο.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΟΧΗΜΑ

Στα νέας τεχνολογίας οχήματα με εγκέφαλο υπάρχει περίπτωση όταν συνδέσουμε παροχή από μπαταρία άλλου οχήματος να έχουμε απότομη μεταβολή της τάσης έως και 19V. Σε αυτή την περίπτωση αν ο εγκέφαλος του οχήματος δεν είναι προστατευμένος από ασφάλεια μπορεί να καεί. Θα πρέπει να κάνουμε τα παρακάτω βήματα.

Αποσυνδέουμε και αφαιρούμε την εκφορτισμένη μπαταρία με το σωστό τρόπο (πρώτα αφαιρούμε τον αρνητικό (–) πόλο μετά τον θετικό (+) πόλο).

Βάζουμε εμπρός το όχημα με την φορτισμένη μπαταρία και το δουλεύουμε για λίγη ώρα σε υψηλές στροφές (πάνω από 3.500 – 4.000) ώστε το δυναμό του να φορτίσει τη μπαταρία.

Συνδέουμε τα ακροφύσια της φορτισμένης μπαταρίας στην εκφορτισμένη με τα καλώδια (πρώτα συνδέουμε τον θετικό (+) πόλο μετά τον αρνητικό (–) πόλο) και περιμένουμε λίγη ώρα (10 λεπτά).

Αποσυνδέουμε τα ακροφύσια (πρώτα αφαιρούμε τον αρνητικό (–) πόλο και μετά τον θετικό (+) πόλο).

Τοποθετούμε και συνδέουμε την προβληματική μπαταρία (πρώτα συνδέουμε τον θετικό (+) πόλο μετά τον αρνητικό (–) πόλο) και εκκινούμε τον κινητήρα.

Στην συνέχεια δουλεύουμε την μηχανή σε ψηλές στροφές (πάνω από 3.500 – 4.000) ώστε το δυναμό του αυτοκινήτου να την τροφοδοτεί και να τη φορτίζει.

2)Δεν Είναι Δυνατά Τα Φώτα Του Αυτοκινήτου Μας

Εάν παρατηρήσουμε ότι τα φώτα του αυτοκινήτου μας δεν είναι δυνατά δεν φταίνε πιθανών τα μάτια μας αλλά , η μπαταρία του αυτοκινήτου μας που μας δίνει σημάδι ότι σε λίγο καιρό θα χρειαστεί αντικατάσταση. Το καλύτερο είναι να μεταβούμε σε έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και να μετρήσουμε την μπαταρία μας και εφόσον χρειαστεί να προχωρήσουμε σε αλλαγή.

3) Το Αυτοκίνητο Κατά Την Εκκίνηση Δεν Ακούγεται Δυνατά

Τελευταίο σημάδι ότι το αυτοκίνητο μας χρειάζεται καινούρια μπαταρία είναι το γεγονός ότι η μόλις ξεκινούμε το αυτοκίνητο μας αυτό ξεκινάει μεν αλλά δεν ακούγεται τόσο καλά και “δυνατά” όσο ακουγόταν συνήθως. Και πάλι πρέπει να πάμε για μέτρηση της μπαταρίας του αυτοκινήτου μας για να μην έχουμε προβλήματα.

Μην Μένετε Από Μπαταρία Αυτοκινήτου

Αφού παραπάνω προσπαθήσαμε να σας αναλύσουμε τα μηνύματα που σας στέλνει η μπαταρία σας οτι τελειώνει μην την αφήσετε να τελειώσει και πηγαίνετε γρήγορα για αλλαγή της μπαταρίας σας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ

©2019 battery-marinos.eu is made with ♡ by Arbor

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ !